Monday, November 2, 2009

Azab ke dugaan ke atau kejenyer mmg cenggitu ropenyer??


satu hr ni da mcm mesin wat keje..penat penat penat!!!huh.tp ape nk wat da name pn keje nye mcm tu..1st day keje mmg ler..lme2 biase da la ngadap menda nih..dr dok umh xwat ape.baek keje.sambiln pon xper..nti aku g interview spa lak.member2 sumer,aku doakan allah permudahkan segala urusan korang.xkre lah korng nye interview ker system UPP korng tu ker..aku mcm biase ngadap keje perangkaan tiap2 hri.lame2 aku jd kera.nasib nasib.....heeeee nak taip pon xlrt dah.longlai.tiap2 hr kn ot smpi kul 9 mlm.then sbtu pon kn ot.8pg ampai 5ptg.doakan aku pnjng unor.mntk nyawa wat keje ni.sggup aku wat pogrmmng lg.hahahahaha

2 comments:

JIVEBUMZ said...

keje dah ker? dapat kat mane?

SaifulAda said...

kt bngunan sblh plaza alm sentral.tp smntra jer..